W Istanbul Ve Dj Furkan ABADAY

8.2.15


       Biz bu akşam Beşiktaş Akaretler de bulunan Wİstanbul'un mükemmel Dj'yi Furkan'ı görmeye ve onun o güzel performansıyla kulaklarımızda ki pası silmeye gittik (: Bir cumartesi akşamı yapılabilecek en güzel şeylerden birini yaptık aslında. Plansız bir şekilde çıktık gittik (: Güzel sohbetiyle bizi özel locasında ağırlayan arkadaşımız Furkan, sonrasın da yaptığı performansıyla da bizim hafta sonumuza renk kattı bu sayede. (: 
Bu vesileyle W İstanbul'u da keşfetmiş olduk. İçeri girdiğinizde boydan boya dizayn edilmiş aynalar ve tam karşınızda ki W çok hoş bir konsept oluşturmuş. O uzun aynalı girişten sonra, WLounge; şık tasarımı, rahat havası, W Dj kabini ve localarıyla sizi karşılıyor.   


Biz o güzel localarından bir tanesinde; "sanırsam en güzeliydi, biz çok beğendik (:"  performansın başlamasını beklerken; koyu sohbetli keyifli dakikalar geçirdik. Gerçekten de çok güzel düşünülmüş ve çok şık tasarlanmış locaları var. İsterseniz içkinizi, kahvenizi alıp dışarıyı izleyebilir, muhabbet edebilir; isterseniz de rahat bir şekilde yemeğinizi yiyebilirsiniz. Şık tasarımlı locaları her şekilde size keyif veriyor ve kendinizi rahat hissettiriyor.  

Sonrasında sevgili Dj Furkan Abaday'ı dinleme vakti geldi çattı. Biz ön saflardaydık kendisi performansını sergilerken (: Ben Furkan'ın müziklerini, tarzını hep sevmişimdir. Gerçekten çok kaliteli ve özgün seçimleri var. İnsan dinlerken hiç sıkılmıyor; nitekim kendisi de sıkılmanıza hiç izin vermiyor zaten (: 
Sizde W İstanbul'da özel günlerinizi kutlayabilir, ya da sadece sevgili Dj Furkan ABADAY'ı dinlemeye gidebilirsiniz. Kesinlikle gidilip görülmesi gereken bir yer, dinlenmesi gereken bir performans. Olur da yolunuz düşer W İstanbul' a giderseniz, mutlaka Furkan'ı dinleyin ve bende de bir selam söyleyin kendisine (:  

Benzer Yazılar

0 yorum